Halloween!

Okej jag vet, det är inte halloween förrän imorgon meeeeen vi kan ha tjuvstartat lite med en halloweenfest med kompisar i lördags. Jag bjöd in till utklädnad med mottot "wicked always wins" och efter en hel del slit i köket dök mina fantastiska gäster upp utklädda till allt från Beetlejuice till Mads Mikkelsen tidigt lördagkväll. I år körde jag en lite mer creepy variant av utklädnad, Angel of Death. Oh yes, svarta vingar med mantel ner till golvet. Blinda och svartprängda ögon, you get the point. Det allra jobbigaste var ju dock att jag inte såg ett smack i mina blindlinser så fick tyvärr hålla mig till att bara ha en blindlins under kvällen. Men det hann så klart tas några bilder när jag har båda två i. Det är ju tur att man är van att ta i och ur linser för annars hade man nog varit ganska jobbigt när man helt plötsligt inte kan se vad man gör. 
 
Mitt stök i köket innan festen var så klart olika snacks och lite dricka som skulle fixas. Jag bjöd på oreos doppade i vit choklad, cheesecake med citron och oreobotten garnerad med ett poisonapple samt spegel glasyr, lila morötter med dipp, ost och baconboll med kex, worchester miniköttbullar och clementiner med pumpaansikte. 
 
Under kvällen körde vi även lite tävlingar i form av quiz på äldre svordomar, black stories och något som jag valde att kalla lilla tortyrlådan det vill säga diverse äldre verktyg som de skulle gissa funktion och namn på. Verkade uppskattat utav alla! 
 
En wicked kväll helt enkelt med fantastiska människor. Älskar hur ni alla går all och och står ut med mina krav på utklädnad! 
 
 
 Som sagt gott folk, wicked always wins. Nu förstår ni kanske varför jag inte såg något ;)