Efter regn

Onsdag, mitt i veckan. En dag kvar att gå upp klockan 06.00. På fredag ringer klockan iallafall vid 07.00. Man tycker ju att jag borde ha vant mig vid det här laget. Men nej så är inte fallet, jag är ingen morgonmänniska och jag komemr förmodligen aldrig att bli det heller. Jagg har alltid samma lust att bara stänga av klockf*n, vända på mig och somna om. Men det går ju inte riktigt att göra när man ska upp och jobba. Som tur väl är får jag sova lite på tåget också och när jag väl är framme på jobb ja då är jag pigg och glad. 
 
Annars så har veckan hittils gått ut på träning. Friidrott i måndags, baksida + magpass igår och så körde jag lite rygg idag. Imorgon blir det återigen friidrott om vädret tillåter! 
 
Ikväll har jag faktiskt varit ute en runda med kameran. Förutom semestern i Kroatien så var det ett tag sedan den var framme. Ibland har man helt enkelt ingen direkt inspiration. Men kvällen var så fantastiskt fin och dropparna som låg på hostorna efter regnskuren var så jäkla fina i solnedgången så det var ju bara ett måste! 
 
 
 
Godnatt gott folk. Hoppas ni får en bra dag imorgon!