Helgen

Oh underbara Skåne-helg. Den gick alldeles för fort men roligt hade jag! Hade självklart velat stanna längre, göra mer och umgås med flera men jag är glad att jag hann med så mycket på så kort tid. Jag landade runt klockan 16.00 i fredags och där väntade kära farfar på mig med både choklad och blommor för att sedan skjutsa mig hem. Väl hemma väntade pappa som precis slutat jobbet och mina små tjockisar (för ja mina gullungar till katter har lagt på sig en del under månaden jag varit borta). Senare kom mamma, Jonas och min Stefan hem och kvällen spenderades med pizza och snack. Hann även med en filmkväll med Bobby och Felle, inte för att vi lyckades ta oss igenom någon film, nej det blev bara prat fram till klockan var ett haha. Som jag saknat alla dessa människor och det verkade som att de saknat mig också! Tur det, haha. 
 
Lördagens innehöll mycket mat. Först fin fika med min fantastiska farfar och sedan middag ute med underbara Felle. Och gott var det, tro mig! Musslor är aldrig fel, inte Créme Brulée heller för den delen. Sedan fortsatte kvällen med utgång i Ängelholm där jag fick träffa en del av mina tjejer! En riktigt bra lördag helt enkelt.
 
Söndagen spenderades som sagt på Heagårdens bakluckeloppis. Så mysigt att stå och sälja på den gården. Observera att nästan halva släkten också var med så det räknas nästan som släktträff! Jag fick sålt en del, köpt en otroligt ovanlig och häftig silversked som så småningom dyker upp på bloggen i form av två halsband. Aldrig sett något liknande. Jag bestämde mig också för att jag ska stå på deras Julbakluckeloppis/Julmarknad den 6-7 december och ni får absolut inte missa den!
 
Sen tog jag mig tillbaka till Ängelholms flygplats, satte mig på ett fullbokat plan (till och med överbokat, en person fick lämna planet) och flög till stora Uppsala igen. Kändes jobbigt att åka hemifrån. Borta bra men hemma bäst. Men jag trivs superbra här uppe också!