Jul, nyår och ett nytt objektiv

Julen är över för i år, den har varit mysig och fantastiskt trots bristen av snö. Ett berg av paket var vad vi möttes av när vi dök upp hos min moster. Jag sprang runt på klappjakt som min kära gudmor slängde iväg mig på. Vi ger inte varandra bara en vanlig inslagen julklapp, nejdå vi spikar ihop lådor, skriver gåtor om var klappen kan finnas och har oss. Tyvärr blev inte min julklapp speciellt knepig i år då tiden inte räckte till, min första idé blev inte som jag ville så då fick det bli en lite enklare version med buntband. Men jag får ju fler chanser!
 
Sen har jag tagit det lugn, umgåtts med nära och kära. Jag var och mellandagshandla i lördags, det resulterade i ett nytt porträttobjektiv, en ny väska och en riktigt söt kjol. Kan hända att jag fick med mig lite sushi hem också. Kunde inte låta bli.
 
Imorgon väntar nyårsafton, kommer bli trevligt och ganska lugnt i år. Ska äta middag och ha allmänt trevligt med fina människor. Ikväll tror jag dock att vi intar soffläge och kollar på TV.