Tiden rusar

Tjena mittbena vad tiden rusar. Dagarna flyger fram och snart är det jul. Man har ju massor att göra och en massa bokat. Julmarknader står på schemat och där är en del jobb som behöver fixas inför det. Första gick av stapeln i lördags. Hembygdsparken i Ängelholm, hade kanske lite mer förhoppningar på försäljningen men ändå en helt okej julmarknad. Där var väldigt mycket folk men av någon anledning så fanns där inte speciellt mycket påsar i rörelse, det vill säga det köptes inte speciellt mycket av besökarna. Men en julmarknad är ju ändå en julmarknad, mysfaktorn är hög och stämningen god. Framför mig har jag två till julmarknader, en den 10 december hos min moster och en den 16 december i Eslöv. Båda två är mer eller mindre inomhus så jag behöver inte frysa som jag gjorde i lördags. Vi hoppas på lika god stämning men kanske lite bättre försäljning helt enkelt! 
 
Nu har jag kommit in i ett sånt pysselmode. Jag skapar en julkalender till Jonas, målar tavlor, skapar smycken och fixar med min bullet journal. Haft en liten döperiod vad gäller att måla, ingen riktigt inspiration I guess. Men förra veckan slog den till hårt och jag började måla en mandala jordglob i en luftballong. Slutresultatet, ja det ser ni nedan. Riktigt nöjd om jag får säga det själv! 
 
Imorgon är jag ledig, så även torsdag då jag jobbar helgen. Så kommer bli en hel del pyssel, fix och trix här hemma. Nummer ett i ordningen är att fixa färdigt Jonas julkalender och det kommer jag enkelt hinna!