Vad vore en bal på slottet?

Näst sista dagen på praktiken, ganska hektisk då vi bara var två personer. Fattades fyra ordinarie personal. Men det gick ändå bra! Sen var det att ta bussen till Dunkers. Det var ju bal på G för 96:orna. Alla var så fantastiskt fina och gud vad jag längtade tillbaka till min studentbal. Ett helt år sen, helt sjukt! Finast av dem alla var självklart min fantastiska, underbara Felle. Så himla snygg och vacker hon är ikväll! Sjukt avundsjuk, vill också ha en anledning att klä upp sig så där fint! Kan inte något jag känner typ gifta sig eller något, ge mig en anledning!
 
Det är helt sjukt att det gått ett år sedan min bal, ett år, shit. Åh klänningen, håret, sminket och naglarna. Hela planeringen fram till balen och så bra det blev. En helt fantastisk kväll som jag aldrig kommer glömma. Tror jag behöver gå på en finsittning på i Uppsala minsann!
 
Nu hoppas jag att de får en helt fantastisk bal och att den varar natten lång. Själv ska jag åka hem till min alldeles egna snygging och sova där sen är det upp tidigt imorgon!
 

Fantastiska, VACKRA människa!!