Sunday

Nu har jag fixat och trixat lite till med bloggen. Nu har jag fått ett menyfält att fungera. Ska bara justeras lite mer sen så! Börjar bli bra minsann! Det har jag spenderat dagen med, det, plugg, målning och matlagning. Blir en stor A3 målning denna gång, samma katter som jag målat en gång tidigare fast i andra mönster så klart! Kommer upp resultatet här när jag är klar. Börjar få lagrat ganska många tavlor nu, borde kanske börja sälja dem snart? 
 
När det gäller plugget så håller jag på att renskriva en föreläsning om narkosapparterna, hmm ja går väl så där lagom trögt. Långsamt men framåt är nog rätt ordval. Ska fortsätta med det efter jag diskat är planen, får väl se hur det går. 
 
Mina förra fina tulpaner gav upp för någon dag sen så det var dags att införskaffa nya. 14 nya fräscha tulpaner står nu på mitt skrivbord, det gillas mycket. För att bo på 19 kvadrat så har jag väldigt många blommor och väldigt många tavlor. Men hade inte velat ha det på något annat sätt, man ska trivas där man bor, så är det bara! 
 
 
 
 
Hade väldigt trevligt lunchsällskap dessutom idag!