Back in Uppsala

Ja som rubriken lyder så tog jag och Vilda vårt pick och pack i onsdags för att flytta tillbaka till Uppsala. En lång bilfärd upp väntade oss på tisdag morgon och jag var lite rädd för att hon skulle tröttna. Men hon skötte sig exemplariskt, pratade lite då och då men det får man ju lov annars sov hon nästan hela resan. Hon är duktig min lilla galning. Väl uppe i Uppsala var det en massa uppackning som gällde. Har snart fått i ordning allt, allt är iallafall uppackat som ska vara uppackat. Sen ska saker ställas på rätt plats och där finns några lådor kvar som jag måste gå igenom.
 
Sen i onsdags har vi hunnit med en hel del, mycket fix i lägenheten men också umgåtts en del med trefjädredelar av mina Uppsala brudar. Den fjärde kom minsann precis tillbaka så henne har jag inte hunnit träffa än. Vi har shoppat allt man kan tänkas behöva, det vill säga nästan uteslutande mat... Usch va dyrt det blir när man ska iprincip bygga upp sitt kök från noll.. Men men nu är det gjort iallafall (Nu har Vilda hoppat upp på tangentbordet två gånger samt attackerat datorn och dess sladdar två gånger sedan jag började skriva detta inlägg....Hon lever upp till sitt namn vill jag lova). Men jag har även fått köpt underdelen till mitt nya sängbord och fixat halloweenoutfiten (Nu jagar hon mina fingrar medan jag skriver..) till lördagens fest. I år är planen att jag ska vara corpse bride. Så det ska bli en massa blå färg i både hår och på hud. Ska bli spännande att se om jag får till det!
 
Vilda har även fått träna en del, dels på att acceptera hundar och dels på att gå i koppel (Och så attackerar vi datorn igen...). Jag måste säga att hon varit superduktig på bägge delar. Neela går det bättre och bättre med, Billy är fortfarande ganska läskig. Koppelpromenaderna börjar hon tycka är roliga och spännande istället för läskiga. Så ja det går framåt och hon verkar trivas med mig här uppe! 
 
Nu ska jag leka lite med min lilla vildkatt så hon sedan kan tänka sig att sova lite inatt! Imorgon är det skola som gäller för första gånger sedan i slutet av mars!