Examensbal

Oj oj oj! Nu springer tiden förbi och fort som attan! I tisdags kom Felle, i fredags Camilla, i lördags var det examensbal och om 4 dagar tar jag examen! Herregud var tar tiden vägen?! Examensbalen var så fantastisk som man hade kunnat hoppats att den skulle bli. Vilken magisk dag och kväll. Den började hos frisören klockan 09.00 i lördags morse. Blev en härlig uppsättning med en hel del flätor. Sedan hem för att bli sminkad av Felle, i guldiga och bruna toner. Så himla fint! Efter det var det på med klännningen och ut i skogen, fotografering stod så klart på schemat. Hade nog kunnat ta bilder i flera timmar men det hade vi inte riktigt tid med. 15.00 skulle vi vara på Eklundshof för att förbereda allt inför kvällens bal. Strax efter 15 (jo vi blev lite sena) dyker vi upp för att fixa och dona. Goodiebags skulle plockas fram, murgöna skulle läggas i kransar på borden, ballonger skulle blåsas upp och marschallerna skulle tändas. Allt detta för att vi klockan 16.30 skulle kunna ta emot våra gäster för lite mingel, fotografering och fördrink. Mycket riktigt dök de upp 16.30 och vår examensbal kunde börja. 
 
Jag hade tillsammans med Marina tagit på oss rollerna som toastmadames för kvällen. Något jag tyckte vi lyckades bra med! 18.00 gick vi till bords och började middagen med en ljuvligt god varmrökt lax på fänkålssallad. Mums säger jag bara. Sedan fortsatte vi över på varmrätten som var wallenbergare på hjortfärs med pepparot- och potatispure. Fantastiskt gott! Som pricken över i:et avslutades middagen med en chokladtryffeltårta med vaniljgrädde och mjölkchokladsås. Den, mina vänner, kan jag lova var god. 
 
Under middagen hade vi lite underhållning, tal, avtackning och så klart en hel del snapsvisor. Väl efter middagens blev det dans. Vi kickade off med lite klassdanser och vals för att sedan fortsätta kvällen med gammal hederlig klubb musik. 02.00 tog kvällen slut och vi som hållt i den kände oss jäkligt nöjda! FY FASEN VILKEN BRA KVÄLL!! 
 
 
 
 
 
Fler bilder kommer men det blir när vi har fått tillgång till bilderna från fotografen som var med under kvällen!