Flytt, flytt och åter flytt

Ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen denna veckan men det har sina förklarliga skäl. Jag har flyttat och inte riktigt haft tid för bloggen, men jag tänkte att nu var det dags för ett inlägg. Ni kommer inte få några bilder på den nya lya än på ett tag eftersom det mest ser ut som ett bombnedslag i rummet med grejer över-överallt. Men tanken är att jag ska ta tag i det en aning under dagen! Sätta upp lite tavlor, fylla hyllorna med alla böcker och dylikt. 
 
Flytten har varit en aningen uttröttande om man säger så, att man kan äga så mycket saker när man bott på 12 kvadrat helt otroligt. Jag och Therese flyttade upp sängen, skrivbordet och en frys upp till fjärdevåningen med hjälp av trappor, varför skulle det finnas hiss liksom? Frysen tog vi på säckkärra och drog upp, behöver inte gå till gymmet denna veckan om man säger så... fruktansvärt tung! Den står där den står nu kommer inte kunna flytta på den haha! 
 
Jag har även shoppat klart alla julklapparna denna veckan och haft julmys med mina tjejer igår! Vi körde julklappsspelet med massor av roliga grejer. Jag hade gjort hemmagjorda tryfflar, nagellack och ett grön te som mina bidrag. Lyckades få med mig nagellacket och barnplåster med mig hem. Varken jag eller Elena hade något flyt igår utan de var de andra tre som plockade hem en massa grejer! 
 
Vad jag längtar mest till nu är att komma hem för jul, är inte ett dugg taggad på att gå på obligatoriskt seminarie på måndag. Julen blir liksom så kort hemma.. Men men inget att göra åt. Skönt att vi inte slutar den 23 iallafall! 
 
Framförallt vill jag hem till farfar. Julpynta i hans hus, sätta upp trollskogen precis som vanligt och äta gofika. Det är vad jag vill göra