Strålande sol

Alltså det där med att vara hemma i Skåne och blogga. Jag är inte speciellt duktig på det har jag kommit på. Kameran har inte heller tagits fram på någon vecka. Så ja nej det blir inga nya bilder idag heller. Jag har haft fullt upp nere på praktiken. Som det för övrigt bara är 8 dagar kvar på, var sjutton den tiden tagit vägen det vet jag inte. Spenderar mina sista dagar nere på polykliniken med litet avbrott i receptionen under tisdag och onsdag. Sen är det Kroatien som gäller med mina Uppsala brudar och det ska bli så jäkla roligt och skönt. Semestern kommer bli perfekt. Sen väntar lite jobb som sköterska på operationsavdelningen på djursjukhuset. Hela sommaren ska jag vara där nere. Lite läskigt men väldigt spännande. Har precis fått se schemat och det passar mig perfekt. Ska jobba precis så mycket som jag vill i sommar. 
 
För övrigt just nu så målar jag väldigt mycket. Har fyra beställningar på tavlor som jag ska få färdigt så fort som det bara går. En ödla, en kanin och två vargar så det är full rulle. Men jag tycker ju att det är fruktansvärt kul så jag klagar då inte. 
 
Idag har jag haft en riktigt härligt söndag. Sovmorgon sen ut i strålande sol och 25 grader. Plockade fram hängmattan, bytte om till bikini och spenderade flera timmar i solen målandes en kanin. Sen ett härligt träningspass fram mot kvällen och nu blir det att ta det lugnt i soffan!