Julfeeling

Det var helt klart längesen det skrevs ett inlägg här men december är ju som alla vet en hektisk månad med ett fullspäckat schema. Men även i år blev alla julklappar inhandlade och inslagna innan de fick nya ägare igår. Julen kommer firas tre gånger om i år vilket är väldigt ovanligt för mig. Är ju bara van vid en jul och den är på julafton. Men i år blev det lillejul hos min Jonas mamma, julafton hos Eva och sen ska det firas med Jonas och Anna mest troligt imorgon annandagen. Som vanligt stortrivs jag i allt julfirande och det har varit hur mysigt som helst. Fått så fina paketer och stämningen har varit på topp. I år har temat på julklapparna varit "till lägenheten" fått så många fina och bra grejer. Förutom det fick jag även fräcka metalliska akvarellfärger och även ett väldigt fint halsband av min Jonas. 
 
Jag har för första gången haft en egen riktig julgran i mitt hem. Både köpt och dekorerat den själv, supernöjd. Det har fixats med julblommor, adventsljus och julkalendrar som bara den ocg allt har blivit så fint och bra. December har som vanligt varit en väldigt bra månad. Nu väntar en dag av ledighet till innan jag ska jobba de sista fem dagarna i december. 
 
Nu ska jag njuta i soffan av de sista timmarna på denna juldag innan jag ska krypa ner i en varm och mysig säng. Nu får ni njuta av mitt julpyssel.