En lugn vecka

Veckan har varit väldigt lugn hittils. Har mest varit plugga hemma, städa, fixa, träna och vara ute med Vilda. I söndags och måndags hade vi strålande fint väder, upp mot 20 grader och sol! Det var ju verkligen försmak på lite sommar. Så då njöt jag och Vilda i flera timmar ute, sittandes på en äng i lä från vinden. Hon jagade flugor och va sjukt nöjd, jag läste eller fikade och var sjukt nöjd. Erbjöd henne fika också i form av kattgodis men ja nej det har hon inte tid med när hon är ute, finns ju 50 andra saker att kolla eller lukta på. Men sedan igår är vi tillbaka i marsväder igen, det till och med snöade ett tag igår... Här snackar vi ett väder som har svårt att bestämma sig! 
 
Idag har det varit en lugn dag. Mest fixat med examensarbetet, varit ute med Vilda och bakat! Har en hel del träningsvärk från igår då jag var och simmade. Rätt skönt att simma som träning, Det är en rolig omväxling faktiskt. 
 
Just nu sitter jag och trängs med Vilda om datorstolen för trots att hon har fyra-fem sovplatser till runt i lägenheten så var datorstolen överlägset bäst just nu så då får man lov att dela.. Lilla monster! 
 
 
Idag får ni en härlig vårbild som jag tog senast jag var hemma! Önskar det växte lika mycket krokusar utanför mitt förnster men det gör det tyvärr inte!