DIY projekt och palpationsövning

Nu var skolan slut för denna vecka! Det betyder dock inte att plugget är slut haha. Men det var en mysig dag i skolan. Bring your dog to school-day kan vi väl kalla det. Palpationsövning stod på schemat. Inte världens lättaste att känna alla benutskott och uttyda vilken muskel som sitter var vill jag lova. Bea hade med sig tre hundar, en saluki och två taxar. Min lilla Luna var med, den taxen är bara helt fantastisk. Hade jag kunnat hade jag tagit med henne hem! Men ja hon var inte världens lättaste att palpera alla muskler på. Lite korta ben ibland jämfört med salukin som man nästan kan urskilja varje muskel på bara genom att titta på honom. 
 
Här sitter jag nu i skräddarställning med Vilda på ett knä medan jag bloggar och lyssnar på musik. Ibland är hon himla mysig mitt monster. Hon sitter där och tittar på datorn medan jag skriver. Pendlar medan att följa mina handrörelser och titta på skärmen. Har jag nämnt att hon är ett litet fan av att titta på datorn när man t.ex kollar på film? Som sagt väldigt nyfiken. Lite för nyfiken ibland för det händer att hon attackerar skärmen också. Som sagt hjärncellerna är inte alltid på topp men hon är bra söt! 
 
Nu tänkte jag även att jag skulle dela med mig av mitt senaste DIY projekt, en taklampa i koppar! Passar perfekt i min lya. Den är inte helt färdig än, fattas lite färg på vissa ställen... Sprayfärgen tog slut men det får jag fixa så småningom när jag köpt ny färg. Jag köpte en gammal skitful lampskärm på loppis som jag sedan med våld tog av tyget på. Till Vildas förtjusning såklart, där fanns ju tofsar längst ner i botten som gick att jaga. När jag äntligen fått bort tyget så fick jag med ståltråd fästa fast den stora glödlampan och dess fäste innan jag gick ut för att spraya den! 
 
Och så lång tid tog det för min lilla att somna i min famn. Tyvärr får hon inte ligga kvar speciellt länge för jag ska minsann göra köttbullar i gräddsås snart!