Pasqueflower

Så var det helg. Spenderat hela veckan inne på operationsavdelningen på Helsingborgs djursjukhus. Har varit en hektisk men väldigt intressant vecka. Har fått göra en hel del nytt, vissa saker enkla men andra känns svårare och mer komplicerat. Men det ska nog bli djursjukskötare av mig också någon dag! 
 
Jag har även fortsatt min träning i IFK Helsingborg och trivs än så länge väldigt bra. Känns nytt och roligt. Intensiva och ganska tuffa pass vilket jag gillar. En utmaning helt klart. Sen får vi väl se vilken gren jag kommer hålla på med i framtiden. Antar att det blir antingen höjd eller längd. Kör bara styrka och uthållighet på träningarna än så länge så blir spännande att se vad det kan utveckla sig till. Än så länge tycker jag att kroppen svarar på ett bra sätt iallafall. Än så länge håller benhinnorna och det är jag glad för. 
 
Idag har vi tagit det lugnt. Tog sovmorgon till tio, klev upp och startade dagen ute på trappen i solskenet. Äntligen börjar det bli lite vårväder. Sen blev jag ganska sugen på bullar så det fick det bli till fika. Gjorde ett jättelass med kardemumma bullar och tvinnade vaniljbullar. Himla god fika vill jag lova! 
 
När vi gottat oss en stund efter fikan så åkte vi bort till Grevie backar för att kolla på backsipporna. Väldigt många var dem och ganska fina. Inte min favoritblomma men de är fina ändå!